Vaattoegang Symposium Dianet Zeggenschap in Access

Vaattoegang Symposium Dianet Zeggenschap in Access

30 november 2023

Een goede vaattoegang is essentieel voor een dialysepatiënt en het domein van de dialyseverpleegkundige. Op donderdag 30 november 2023 organiseert Dianet daarom een vaattoegang symposium. Dit symposium vormt de afsluiting van ons succesvolle Dianet-brede access-project dat gesubsidieerd wordt vanuit het landelijk project Zeggenschap en Veerkracht. Tijdens dit symposium nemen we je mee in de vaattoegang en het belang hiervan voor de dialyse. Het doel is kennisuitwisseling,  kennis vergroten op het gebied van de vaattoegang en advanced echo-skills tonen.

Voor wie?

Dit symposium richt zich in het bijzonder op dialyseverpleegkundigen en dialyse-assistenten. Werk je in de dialysezorg vanuit een andere functie of rol en ben je geïnteresseerd? Ook dan ben je van harte welkom!

Wat kun je verwachten?

Sprekers zijn onder andere vaatchirurg Dr. Snoeijs en Dhr. Grumiaux van Nipro/Imep. Tijdens het symposium besteden we ook veel aandacht aan het gebruik van een echoapparaat. Aansluitend is er optioneel een dinerbuffet.

Meer weten en aanmelden

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het programma, ga dan naar de aparte website van dit symposium. Dat is ook de plek om je aan te melden. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je snel aan!