Ervaringen

Beschikbare ervaringen: 23

Afbeelding Gerben van Boekel
Ervaring

De ervaring van Gerben (nefroloog)

Gerben van Boekel is nefroloog bij Dianet sinds 2015. "Dianet is zeer deskundig op het gebied van thuishemodialyse. Ik denk dat er weinig andere dialysecentra aan onze expertise kunnen tippen. Het gaat dan niet alleen om het medische deel maar bijvoorbeeld ook om de logistiek. Voordat ik hier kwam werken, was ik al op de hoogte van deze reputatie. Dat was ook één van de redenen dat ik bij Dianet gesolliciteerd heb.

Meer informatie
Afbeelding Nastaja Veenstra dialyseverpleegkundige in opleiding
Ervaring

De ervaring van Natasja (dialyseverpleegkundige in opleiding)

“Dialyseverpleegkundige? Mijn collega’s van de afdeling oncologische chirurgie in het UMCU geloofden hun oren niet. Zeven jaar werkte ik daar en steeds meer kreeg ik het gevoel dat ik iets anders wilde. Tijdens mijn opleiding Verpleegkunde had ik stage gelopen op de afdeling Nefrologie en daardoor was ik bekend met dialyse. De combinatie van technische handelingen en de chronische patiëntenzorg sprak mij aan.

Meer informatie
Ervaring

De ervaring van Marianne (dialyseverpleegkundige mobiel team)

“Ik geniet van de zelfstandigheid, het één–op-één contact met patiënten en de verantwoordelijkheid”, vertelt dialyseverpleegkundige Marianne van Nieuwenhoven (58). Sinds twee jaar maakt zij deel uit van het mobiel team thuisdialyse.

Meer informatie
Afbeelding diëtiste Martine
Ervaring

De ervaring van Martine (diëtist)

Martine Norbart is diëtiste en werkt sinds 2009 bij Dianet. "De diversiteit van mijn werk vind ik heerlijk. Al tijdens mijn studie vond ik alles wat met nieren te maken had interessant.

Meer informatie
Foto: Gezondheidscentrum de Toren. Bron: Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen
Ervaring

Dialyse dichtbij: een nieuwe dialysehub in Brummen

In Brummen is in Gezondheidscentrum de Toren sinds 2 maart 2020 een dialysehub. In de ruimte van een dialysehub kunnen twee patiënten tegelijkertijd dialyseren. Deze mooie aanvulling op het aanbod van het Gezondheidscentrum de Toren is ontstaan uit een samenwerking tussen Gelreziekenhuizen, Dianet, als specialist in (thuis-)dialyses, en de huisarts van het Gezondheidscentrum.

Meer informatie