Ervaringen

Beschikbare ervaringen: 8

 • Afbeelding Nastaja Veenstra dialyseverpleegkundige in opleiding

  Deze opleiding is echt een aanrader

  “Dialyseverpleegkundige? Mijn collega’s van de afdeling oncologische chirurgie in het UMCU geloofden hun oren niet. Zeven jaar werkte ik daar en steeds meer kreeg ik het gevoel dat ik iets anders wilde. Tijdens mijn opleiding Verpleegkunde had ik stage gelopen op de afdeling Nefrologie en daardoor was ik bekend met dialyse. De combinatie van technische handelingen en de chronische patiëntenzorg sprak mij aan.

  De ervaring van Natasja (dialyseverpleegkundige in opleiding)
 • Afbeelding dialysetechnicus Connie Ramaekers

  Een persoonlijke benadering past bij mij

  Connie is coördinator huisaanpassingen en dialysetechnicus en werkt sinds 2000 bij Dianet. "Als patiënten kiezen voor thuishemodialyse, zorg ik dat hun huis aangepast wordt. Ik rijd dus heel Nederland door en kom in allerlei huishoudens. Van studentenkamer tot villa. Die variatie maakt mijn werk heel afwisselend."

  De ervaring van Connie (dialysetechnicus)
 • Afbeelding diëtiste Martine

  Nieren hebben altijd mijn interesse gehad

  Martine Norbart is diëtiste en werkt sinds 2009 bij Dianet. "De diversiteit van mijn werk vind ik heerlijk. Al tijdens mijn studie vond ik alles wat met nieren te maken had interessant.

  De ervaring van Martine (diëtist)
 • Afbeelding Gerben van Boekel

  Bij Dianet ervaar ik toewijding

  Gerben van Boekel is nefroloog bij Dianet sinds 2015. "Dianet is zeer deskundig op het gebied van thuishemodialyse. Ik denk dat er weinig andere dialysecentra aan onze expertise kunnen tippen. Het gaat dan niet alleen om het medische deel maar bijvoorbeeld ook om de logistiek. Voordat ik hier kwam werken, was ik al op de hoogte van deze reputatie. Dat was ook één van de redenen dat ik bij Dianet gesolliciteerd heb.

  De ervaring van Gerben (nefroloog)
 • Ik ga met een goed gevoel naar mijn werk

  Tarachand Rambadal (42) is sinds tien jaar centrumverpleegkundige bij Dianet in het AMC. Hij werkt daar fulltime op afdeling A01. “Dialyseverpleegkundige is echt een beroep voor mij. De combinatie chronische patiëntenzorg en techniek spreekt mij aan. Iedere dag ga ik met een goed gevoel naar mijn werk.

  De ervaring van Tarachand (verpleegkundige centrum)
 • Deze functie past perfect in mijn leven

  “Ik geniet van de zelfstandigheid, het één–op-één contact met patiënten en de verantwoordelijkheid”, vertelt dialyseverpleegkundige Marianne van Nieuwenhoven (58). Sinds twee jaar maakt zij deel uit van het mobiel team thuisdialyse.

  De ervaring van Marianne (dialyseverpleegkundige mobiel team)