Ervaringen

Beschikbare ervaringen: 11

Ervaring

De ervaring van Tarachand (verpleegkundige centrum)

Tarachand Rambadal (42) is sinds tien jaar centrumverpleegkundige bij Dianet in het AMC. Hij werkt daar fulltime op afdeling A01. “Dialyseverpleegkundige is echt een beroep voor mij. De combinatie chronische patiëntenzorg en techniek spreekt mij aan. Iedere dag ga ik met een goed gevoel naar mijn werk.

Meer informatie
Afbeelding Nastaja Veenstra dialyseverpleegkundige in opleiding
Ervaring

De ervaring van Natasja (dialyseverpleegkundige in opleiding)

“Dialyseverpleegkundige? Mijn collega’s van de afdeling oncologische chirurgie in het UMCU geloofden hun oren niet. Zeven jaar werkte ik daar en steeds meer kreeg ik het gevoel dat ik iets anders wilde. Tijdens mijn opleiding Verpleegkunde had ik stage gelopen op de afdeling Nefrologie en daardoor was ik bekend met dialyse. De combinatie van technische handelingen en de chronische patiëntenzorg sprak mij aan.

Meer informatie
Ervaring

De ervaring van Ronald (onderzoeksverpleegkundige)

Een probleem heeft vaak meer dan tien oplossingen. Waar baseer je dan je aanpak op? Op wat je altijd gewend bent? Of op wetenschappelijk onderbouwde kennis? Onderzoeksverpleegkundige Ronald Visser (51) pleit voor dat laatste. Begonnen als dialyseverpleegkundige, heeft hij zich de sterk gemaakt voor meer verpleegkundig onderzoek binnen de dialysezorg. Bij Dianet maakt hij zijn ambities waar.

Meer informatie
Nina Bakker is dialyseverpleegkundige in opleiding
Ervaring

De ervaring van Nina (dialyseverpleegkundige in opleiding)

Als net afgestudeerd hbo-er verpleegkunde twijfelde Nina Bakker (24) over haar toekomst. De wereld lag voor haar open, maar waar kies je voor na zo’n brede vooropleiding? Na vier jaar studie vond ze het tijd om aan het werk te gaan, maar een vervolgopleiding lonkte ook. Als dialyseverpleegkundige in opleiding heeft ze nu het beste van twee werelden. “Ik kan me verder specialiseren én meteen aan het werk.”

Meer informatie
Ervaring

De ervaring van Marianne (dialyseverpleegkundige mobiel team)

“Ik geniet van de zelfstandigheid, het één–op-één contact met patiënten en de verantwoordelijkheid”, vertelt dialyseverpleegkundige Marianne van Nieuwenhoven (58). Sinds twee jaar maakt zij deel uit van het mobiel team thuisdialyse.

Meer informatie