Vakantiedialyse

Vakantiedialyse

English version: Holiday dialysis

Ook als u dialyseert, kunt u op vakantie. Daar komt wel wat bij kijken, maar met een goede voorbereiding kunt u er gerust even tussenuit. Bent u in onze regio voor vakantie, zakenreis of familiebezoek? Dan bent u voor hemodialyse van harte welkom op onze centra in Utrecht en Amsterdam.

Bent u op zoek naar een dialysecentrum om tijdelijk te dialyseren? Dan kunt u voor hemodialyse terecht bij ons in het Gezondheidshuis in Utrecht of in het AUMC in Amsterdam. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om u te laten dialyseren in één van onze hubs. U dialyseert op een afdeling die van alle gemakken is voorzien:

  • Comfortabele dialyseplaatsen
  • Gratis WIFI
  • TV en radio

Goed bereikbaar

Onze centra zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Kijk voor een routebeschrijving bij onze locaties.

Tarieven dialyse

Als u hier tijdelijk dialyseert, geldt het zogenoemde passantentarief. De kosten van een dialysebehandeling vindt u in het overzicht passantentarief. 

Tips voor uw vakantie

Dianet werkt samen met de volgende organisaties en regelt hier de faciliteiten voor hemodialyse:

Dialyse op vakantie bij campingboerderij De Boergondiër
Hotelkamer en dialyseruimte bij de Boergondiër

Meer informatie

Hebt u vragen over dialyseren op vakantie? Neem telefonisch contact op via 030 880 8888 (servicedesk Utrecht) of mail naar servicedesk@dianet.nl.