Vakantiedialyse

English version: Holiday dialysis

Ook als u dialyseert, kunt u op vakantie. Daar komt wel wat bij kijken, maar met een goede voorbereiding kunt u er gerust even tussenuit. Bent u in onze regio voor vakantie, zakenreis of familiebezoek? Dan bent u voor hemodialyse van harte welkom op onze centra in Utrecht en Amsterdam.

Bent u op zoek naar een dialysecentrum om tijdelijk te dialyseren? Dan kunt u voor hemodialyse terecht op ons centrum in Utrecht Lunetten of Amsterdam AMC. U dialyseert op een afdeling die van alle gemakken is voorzien:

  • Comfortabele dialyseplaatsen
  • Gratis WIFI
  • TV en radio
  • Uitgebreide collectie tijdschriften en kranten

Goed bereikbaar

Onze centra zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Kijk voor een routebeschrijving bij onze locaties.

Tarieven dialyse

Als u hier tijdelijk dialyseert, geldt het zogenoemde passantentarief. De kosten van een dialysebehandeling vindt u in het overzicht Passantentarief.

Tips voor uw vakantie

  • De Nierpatiëntenvereniging geeft informatie en tips over dialyseren en vakantie. Ook vindt u hier een overzicht van vakantieadressen en dialysecentra in binnen- en buitenland.
  • De Nierstichting geeft jaarlijks een vakantiegids uit met vakantiemogelijkheden in Nederland en Europa. Zij organiseren ook groepsreizen waar de dialysefaciliteiten al geregeld zijn.

Dianet werkt samen met de volgende organisaties en regelt hier de faciliteiten voor hemodialyse:

Afbeelding vakantiedialyse campingboerderij De Bourgondiër
Dialyse op vakantie bij campingboerderij De Boergondiër
Afbeelding vakantiedialyse campingboerderij De Bourgondiër
Hotelkamer en dialyseruimte bij de Boergondiër

Meer informatie

Hebt u vragen over dialyseren op vakantie? Neem telefonisch contact op via 030 880 8888 (servicedesk Utrecht) of mail naar servicedesk@dianet.nl.

Meer over dit onderwerp: 
Gerelateerd