Mijn Dianet

Mijn Dianet

In het digitaal patiëntenportaal MijnDianet kunt u uw eigen medische gegevens online bekijken. Zo blijft u op de hoogte van uw dialysebehandeling.

MijnDianet dicht wegens werkzaamheden

Op dit moment werken wij aan verbeteringen van MijnDianet. Daarom is de informatie die u nu ziet op uw MijnDianet niet actueel.

Aanmelden kan nog wel
Bent u een nieuwe patiënt van Dianet? Dan kunt u zich nog wel aanmelden voor MijnDianet. Na inloggen ziet u dan echter geen gegevens, omdat er op dit moment geen nieuwe informatie geplaatst kan worden.

Op deze pagina geven wij aan wanneer het portaal weer open is en de gegevens actueel zijn.

Hoe kan ik inloggen?

Doorloop onderstaande stappen bij de eerste keer inloggen.

  1. Neem contact op met Dianet via mijndianet@dianet.nl voor de aanvraag van een account. Vermeld hiervoor uw naam, BSN-nummer, e-mailadres en eventueel uw mobiele telefoonnummer in de mail. U kunt kiezen of u de code via e-mail of via sms wilt ontvangen. Vervolgens maken wij een account voor u aan.
  2. U ontvangt een welkomstmail op het e-mailadres dat u heeft doorgegeven. In deze mail staat uw gebruikersnaam en een link. Door op de link te klikken komt u op een scherm waar u een verificatiecode in moet vullen. Deze verificatiecode is naar uw e-mail of via sms naar uw mobiele telefoon verstuurd op het moment dat u op de link klikte. Ziet u de e-mail niet? Kijk dan in uw spam box.
  3. Vul de verificatiecode in en klik op ‘volgende’.
  4. Vervolgens komt u op een scherm waar u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Vul uw zelfgekozen wachtwoord in en klik op ‘wachtwoord wijzigen’.
  5. Hierna komt u automatisch op de startpagina van MijnDianet.
  6. U bent nu voor de eerste keer ingelogd op MijnDianet.

Wat is MijnDianet

Wij willen u graag goed op de hoogte houden van uw dialysebehandeling. Dan kunt u namelijk zelf meedenken en meebeslissen. We noemen dat zelfregie. Daarom is het mogelijk om via MijnDianet inzicht te krijgen in de gegevens van uw medisch dossier. Via dit portaal kunt u uw eigen medische gegevens online bekijken. Dat gebeurt allemaal op een veilige manier. 

Meer over dit onderwerp