Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 68

 • 10 januari 2018

  Ronald Schmidt nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

  Per 1 januari 2018 is drs. R. (Ronald) Schmidt (1970) benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Dianet. Hij volgt daarmee prof. dr. R.H.J.M. Gradus (1962) op. Schmidt was al lid van de Raad van Toezicht van het expertisecentrum voor dialysezorg.

  Meer informatie
 • 9 januari 2018

  Dianet maakt bedrijfsdocumentaire

  Wat maakt werken in de dialysezorg zo boeiend? Op deze vraag krijgt de kijker van de mini-documentaire van Dianet antwoord van drie enthousiaste dialyseverpleegkundigen.

  Meer informatie
 • 11 december 2017

  Succesvolle deelname Nursing Experience

  Wij kijken terug op een geslaagde deelname aan de Nursing Experience 2017. Onze stand werd door ongeveer tweeduizend aanwezigen bezocht.

  Meer informatie
 • 28 november 2017

  Bezoek onze stand op de Nursing Experience

  Dianet is met een stand in zaal New York aanwezig op de Nursing Experience 2017. Dit tweedaagse evenement voor verpleegkundigen vindt plaats op 6 & 7 december in de ReeHorst in Ede.

  Meer informatie
 • Gerben van Boekel tijdens het landelijk overleg thuishemodialyse
  17 november 2017

  Landelijk overleg thuishemodialyse druk bezocht

  Donderdag 16 november vond het jaarlijkse Landelijk overleg thuishemodialyse plaats. Een dag voor trainingsverpleegkundigen, nefrologen en maatschappelijk werkers van ziekenhuizen waar Dianet mee samenwerkt. In een afwisselend programma met workshops en presentaties werden zij bijgepraat over ontwikkelingen binnen de dialysezorg, dialysehubs en respijtzorg.

  Meer informatie
 • voorkant eerste digitale nieuwsbrief voor patienten
  2 november 2017

  Eerste nieuwsbrief voor patiënten

  Drie keer per jaar ontvangen onze patiënten een digitale nieuwsbrief. De eerste verscheen oktober 2017. In de nieuwsbrief lezen onze patiënten en hun naasten alles wat voor hen interessant is: nieuws over Dianet en dialysezorg, achtergrondverhalen en tips. De nieuwsbrief komt drie keer per jaar uit. Alle patiënten die hun mailadres hebben opgegeven, ontvangen de nieuwsbrief automatisch.

  Meer informatie