Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 77

 • 23 april 2018

  Nieuwe vragen Uw mening telt

  Vanaf deze week kunnen onze dialysepatiënten via Uw mening telt nieuwe vragen beantwoorden over de zorg die ze van ons krijgen. Dit keer bevragen we centrumpatiënten in Utrecht en Amsterdam over hun tijdsbesteding tijdens de dialyse. Nieuwe vragen voor onze thuishemodialysepatiënten en pd-patiënten volgen op een later moment.

  Meer informatie
 • 17 april 2018

  Arnold den Hartog voorzitter Cliëntenraad

  Per half april 2018 is Arnold den Hartog (1956) benoemd tot voorzitter van de Cliëntenraad van Dianet. Den Hartog heeft een advies- en trainingsbureau in de zorg. Hij begon zijn carrière als verpleegkundige, werkte onder meer als docent Verpleegkunde en coördinator kwaliteitsonderzoek. “Ik heb veel respect voor de professionaliteit van Dianet en kijk uit naar het voorzitterschap.”

  Meer informatie
 • 10 april 2018

  Strategisch plan 2018-2021: Dialyse Dichtbij

  Hierbij presenteren wij: Dialyse Dichtbij. Het strategisch plan 2018-2021. Graag laten wij onze patiënten, contractziekenhuizen, stakeholders en andere geïnteresseerden kennis nemen van onze visie op de toekomst.

  Meer informatie
 • 10 april 2018

  Pluim voor maatschappelijk werkers en diëtisten

  Dialysepatiënten uit de centra zijn vol lof over de zorg van maatschappelijk werkers en diëtisten. Dat blijkt uit het tevredenheidsonderzoek (CQ-index 2017) dat in september 2017 onder centrumpatiënten gehouden is. Anneke Nauta (kwaliteitsmedewerker) is blij met de resultaten: “Fijn om te zien dat patiënten onze verbeteringen waarderen.”

  Meer informatie
 • 10 april 2018

  Uitnodiging feestelijke rondvaart

  In 2018 bestaat Dianet 50 jaar. Daarom nodigen we onze patiënten graag uit voor een feestelijke rondvaart over de Vecht in Maarssen. Als het goed is, hebben al onze patiënten een uitnodiging per email of brief ontvangen. Voor wie het heeft gemist: hierbij nogmaals alle informatie op een rijtje.

  Meer informatie
 • 3 april 2018

  Wervingsfilm op website Nursing

  Een teaser van onze wervingsfilm staat onder het kopje ‘nieuws’ op de website van Nursing. In het nieuwsbericht staat een doorlink naar de gehele film. Ook staat het bericht in de nieuwsbrief van Nursing die op vrijdag 30-03 2018 is verstuurd.

  Meer informatie