Gezocht: oud-patiënten en -medewerkers kinderdialyse

21-08-2017

De afdeling kinderdialyse (AMC) bestaat 45 jaar en de Stichting Er even tussenuit 20 jaar. Dit wordt gevierd met een boottocht naar forteiland Pampus. Om het feest compleet te maken, zoeken we ex-patiënten en oud-medewerkers van de afdeling kinderdialyse die het feest met ons meevieren.

boottocht 45-jarig bestaan afdeling kinderdialyse en 20-jarig bestaan Stichting er even tussenuit

De jubilea van de stichting en de afdeling worden gevierd op 23 september met een feestelijke boottocht vanaf Amsterdam naar forteiland Pampus. Ben je onder behandeling geweest bij de afdeling kinderdialyse? Of heb je als arts, verpleegkundige of onderwijskracht op de afdeling gewerkt? Dan ben je van harte welkom om dit feest met ons mee te vieren! Het maakt niet uit hoe kort of lang; iedereen is welkom.

Afdeling kinderdialyse en Stichting Er even Tussenuit

De afdeling kinderdialyse is onderdeel van het Emma Kinderziekenhuis. Zorgpersoneel van Dianet werkt hier intensief samen met nefrologen en ander zorgpersoneel van het Emma Kinderziekenhuis. Stichting Er even Tussenuit organiseert uitstapjes voor kinderen die onder behandeling zijn bij de afdeling kinderdialyse. De activiteiten zijn ook bedoeld voor kinderen die net getransplanteerd zijn en kinderen die binnenkort starten met dialyse. Doel is om kinderen uit het 'ziek zijn' te halen en laten ervaren wat veel kinderen het liefste doen: plezier maken.

Aanmelden

Meld je aan via: c.m.kuin@amc.uva.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen of meer informatie.  

Meer over dit onderwerp: 
Gerelateerd