Nieuwe vragen over informatie via Uw mening telt

11-03-2019

Vanaf maart kunnen onze dialysepatiënten via Uw mening telt nieuwe vragen beantwoorden over onze zorgverlening. Dit keer kunnen patiënten aangeven wat ze vinden van de informatie die ze van ons krijgen, hoe ze op de hoogte blijven van ontwikkelingen en hoe ze informatie over hun behandeling ontvangen. De vragen zijn gemaakt in overleg met leden van de Cliëntenraad.

Vragen beantwoorden

Via uw mening telt kunnen patiënten eenvoudig zelf de vragen beantwoorden. Patiënten die op een van onze centra dialyseren, kunnen de vragen ook tijdens hun dialysebehandeling  beantwoorden. Daarvoor zijn iPads beschikbaar. De vragen staan ongeveer drie maanden open.

Ga naar de vragen (Uw mening telt)

Zorg verbeteren

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk patiënten de vragen kunnen beantwoorden, staat de vragen een aantal maanden open. Daarna bekijken we de resultaten en wat we met de feedback kunnen doen. Zijn er kleine verbeterpunten die we meteen kunnen doorvoeren, dan doen we dat. 

Over Uw mening telt

In 2017 is Dianet gestart met Uw Mening telt. Via deze online tool kunnen patiënten hun ervaringen over onze zorg eenvoudig online doorgeven. De afgelopen tijd hebben we al veel feedback van patiënten gekregen. In nieuwsberichten en infographics en geven we regelmatig een overzicht van alle resultaten.