Terugblik patiëntenuitje

04-10-2018

Wie jarig is, trakteert. Vanwege het 50-jarig bestaan van Dianet hebben we 28 en 29 september met bijna 200 patiënten en hun partners genoten van een boottocht op de Vecht.  Het mooie weer was een extra cadeautje.

Alle patiënten kwamen vrijdag en zaterdag op eigen gelegenheid naar de afmeerplaats. Daar zijn zij hartelijk ontvangen door Dianet medewerkers. Op de boot volgt een rondje koffie met gebak. Iedereen raakt geanimeerd in gesprek en de kapitein vertelt met enige regelmaat iets over de prachtige omgeving.


Gouden tijd

Onder het genot van een heerlijke lunch zien we allerlei moois voorbijtrekken. Het oude trekpad, theekoepels, koopmanshuizen, de korenmolen van Loenen, kasteel Nijenrode, sluizen, ophaalbruggen, mooie woonarken en veel groen. Zie de foto-impressie hieronder.

Het zijn plezierige, gezellige tochten geweest met mooie en zinvolle gesprekken. Alle patiënten kregen bij het van boord gaan een herinnering mee.

'Wij hebben een fijne dag gehad en genoten van het tochtje over de Vecht'

Bekijk hieronder een aantal foto's van tijdens de tocht. Met dank aan Hans van der Kolk voor zijn mooie omgevingsfoto's.