Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 22

 • 11 december 2017

  Succesvolle deelname Nursing Experience

  Wij kijken terug op een geslaagde deelname aan de Nursing Experience 2017. Onze stand werd door ongeveer tweeduizend aanwezigen bezocht.

  Meer informatie
 • 28 november 2017

  Bezoek onze stand op de Nursing Experience

  Dianet is met een stand in zaal New York aanwezig op de Nursing Experience 2017. Dit tweedaagse evenement voor verpleegkundigen vindt plaats op 6 & 7 december in de ReeHorst in Ede.

  Meer informatie
 • 17 november 2017

  Landelijk overleg thuishemodialyse druk bezocht

  Donderdag 16 november vond het jaarlijkse Landelijk overleg thuishemodialyse plaats. Een dag voor trainingsverpleegkundigen, nefrologen en maatschappelijk werkers van ziekenhuizen waar Dianet mee samenwerkt. In een afwisselend programma met workshops en presentaties werden zij bijgepraat over ontwikkelingen binnen de dialysezorg, dialysehubs en respijtzorg.

  Meer informatie
 • 2 november 2017

  Eerste nieuwsbrief voor patiënten

  Drie keer per jaar ontvangen onze patiënten een digitale nieuwsbrief. De eerste verscheen oktober 2017. In de nieuwsbrief lezen onze patiënten en hun naasten alles wat voor hen interessant is: nieuws over Dianet en dialysezorg, achtergrondverhalen en tips. De nieuwsbrief komt drie keer per jaar uit. Alle patiënten die hun mailadres hebben opgegeven, ontvangen de nieuwsbrief automatisch.

  Meer informatie
 • 31 oktober 2017

  Nefroloog Neradová van start bij Dianet

  Per 1 november 2017 start nefroloog Aegida Neradová bij Dianet. Zij zal met name op de locatie Amsterdam werkzaam zijn op de predialyse polikliniek en binnen het aandachtsgebied hemodialyse.

  Meer informatie
 • 2 oktober 2017

  Dianet en VGZ maken afspraken over thuisdialyse

  Voor het jaar 2018 hebben coöperatie VGZ en expertisecentrum voor dialysezorg Dianet wederom een contract afgesloten, zodat thuisbehandeling voor VGZ-verzekerden mogelijk is. Bij thuisdialyse kan de patiënt op een zelf gekozen moment in de thuisomgeving dialyseren, waardoor hij minder gebonden is aan het ziekenhuis.

  Meer informatie