Over Dianet Opleidingen

Bij Dianet vinden we een leven lang leren belangrijk. In de dialysezorg zijn goed opgeleide zorgverleners met kennis van actuele ontwikkelingen onmisbaar. En als je eenmaal dialyseverpleegkundige bent, dan ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Daarom biedt Dianet een breed pakket aan cursussen en ondersteuning aan om je kennis actueel te houden en je vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

De cursussen lopen uiteen van actuele medisch inhoud, zoals een lezing over ANCA vasculitis en de ziekte van Goodpasture, tot het verdiepen en verbreden van vaardigheden die de basis vormen in je dagelijkse werk. Denk hierbij aan zelfmanagement bij dialyse en persoonlijke effectiviteit.

Training door Dianet Opleidingen
Cursist en trainers Dianet Opleidingen

CanMEDS

Al onze cursussen zijn ontworpen vanuit de CanMEDS, een internationaal competentiemodel. Je wordt met ons aanbod in de gelegenheid gesteld om aan elke rol, of competentie te werken. Zo kun je gericht kiezen. De CanMEDS sluiten aan bij het kwaliteitsregister V&V.

Kennis en praktijk

We creëren een zo goed mogelijk leerklimaat. Dit doen we door de nieuwste didactische inzichten te gebruiken. Concreet betekent dit 'blended leren'; praktijkgericht en waar kan direct op de werkvloer in combinatie met e-learning. E-learning geeft de mogelijkheid om theorie plaats- en tijdonafhankelijk te leren.

Professionele groei en ontwikkeling

In onze cursussen staat jouw ontwikkeling als zorgprofessional centraal. Je ontwikkelt vaardigheden en competenties die een stevige basis geven om je vak uit te oefenen. Professionele groei en ontwikkeling staan voorop in alle cursussen. Opgedane kennis pas je meteen toe in de praktijk. Of je nu verpleegkundige, dialyseassistent of teamleider bent, bij Dianet Opleidingen vind je altijd een cursus die aansluit bij jouw wensen en ambities.

Professionalisering op maat

Dianet Opleidingen ondersteunt en begeleidt ook ziekenhuizen en dialysecentra met professionalisering op maat binnen het eigen centrum. Denk aan het voldoen aan het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie, aan voorbehouden en risicovolle handelingen en aan de implementatie van zelfmanagement. 
Ook op het gebied van persoonlijke coaching zetten we onze expertise in. Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we denken graag met je mee.

Meer informatie en contact

Heb je vragen over onze opleidingen, ben je geïnteresseerd in een traject op maat of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via 030 880 8145 of opleidingen@dianet.nl.  

Onze algemene leveringsvoorwaarden vind je hier.  

Meer over dit onderwerp: