Werken bij Dianet

Dianet is het expertisecentrum voor dialysezorg. Wij behandelen patiënten met chronische nierschade en bieden alle mogelijke dialysebehandelingen en -vormen aan. Al in 1968 begonnen wij met thuishemodialyse, een unicum in die tijd.

Wij geloven dat iedereen zo zelfstandig mogelijk wil leven. Onze drijfveer is om ons te verdiepen in wat de patiënt wil behouden om samen te komen tot een behandeling die hiervoor de meeste ruimte biedt. De patiënt kan de regie in eigen handen nemen. Wil iemand op vakantie? Of thuis dialyseren met assistentie? Wij bekijken graag de mogelijkheden en bieden zorg op maat.

Naast patiënten die dialyseren in onze eigen centra in Utrecht en Amsterdam, begeleiden wij thuishemodialysepatiënten van meer dan 40 ziekenhuizen waarmee wij samenwerken. Onze patiënten vormen een belangrijke bron van inspiratie om te blijven vernieuwen.

Samen met 370 collega's functioneer je in een uitdagende, innovatieve omgeving waar het zorgproces centraal staat. Je collega's werken op diverse gebieden: verpleging, maatschappelijk werk, diëtetiek, technische dienst, bevoorrading, service en staf.

Respectvol, verantwoordelijk, deskundig en innovatief

Bij ons vind je een informele, collegiale en dynamische werksfeer. Innovatie staat hoog in het vaandel. Eigen ideeën en een kritische blik stellen wij op prijs. We vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de dialysezorg en zorgen voor professionele ontwikkeling op het vakgebied met trainingen en bijscholing. Wij handelen vanuit onze missie, visie en kernwaarden: respectvol, verantwoordelijk, deskundig en innovatief.

Dialyseverpleegkundigen bij Dianet
Dialyseverpleegkundigen in het centrum
Afbeelding dialysetechnicus Connie Ramaekers
Dialysetechnicus Connie Ramaekers

Leven lang leren

In de dialysezorg zijn goed opgeleide zorgverleners met kennis van actuele ontwikkelingen onmisbaar. Als dialyseverpleegkundige ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Daarom bieden we een breed pakket aan cursussen en ondersteuning om je kennis actueel te houden en je vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Lees meer...

Spreekt onze organisatie je aan en wil je ook een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van onze dialysepatiënten? Kijk rechtsboven bij vacatures voor een baan die bij jou past.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten? Bel 030 880 8031 of mail hrdesk@dianet.nl met medewerkers van onze afdeling P&O.

Gerelateerd