Werken bij Dianet

Dianet is het expertisecentrum voor dialysezorg. Wij behandelen patiënten met chronische nierschade en bieden alle mogelijke dialysebehandelingen en -vormen aan. Al in 1968 begonnen wij met thuishemodialyse, een unicum in die tijd.

Wij geloven dat iedereen zo zelfstandig mogelijk wil leven. Onze drijfveer is om ons te verdiepen in wat de patiënt wil behouden om samen te komen tot een behandeling die hiervoor de meeste ruimte biedt. De patiënt kan de regie in eigen handen nemen. Wil iemand op vakantie? Of thuis dialyseren met assistentie? Wij bekijken graag de mogelijkheden en bieden zorg op maat.

Naast patiënten die dialyseren in onze eigen centra in Utrecht en Amsterdam, begeleiden wij thuispatiënten van meer dan 40 ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Onze patiënten vormen een belangrijke bron van inspiratie om te blijven vernieuwen.

Bij Dianet werken 370 medewerkers op diverse gebieden: verpleging, maatschappelijk werk en diëtetiek, technische dienst, bevoorrading, logistiek en staf. Werken bij Dianet betekent functioneren in een uitdagende innovatieve omgeving waar de patiënt centraal staat.

Waarom werken bij Dianet?

De werksfeer binnen de organisatie is informeel, collegiaal en dynamisch. Innovatie staat hoog in het vaandel. Eigen ideeën en een kritische blik worden op prijs gesteld. We vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de dialysezorg en zorgen voor professionele ontwikkeling op het vakgebied met trainingen en bijscholing.

Dialyseverpleegkundigen bij Dianet
Dialyseverpleegkundigen in het centrum
Afbeelding dialysetechnicus Connie Ramaekers
Dialysetechnicus Connie Ramaekers

Vacatures

Wil je ook een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van onze dialysepatiënten en ben je geïnteresseerd in een functie in de zorg? Kijk bij de vacatures voor een baan die bij jou past.

Meer informatie en contact

Voor vragen neem je contact op met de afdeling P&O via 030 880 8031 of mail naar Hrdesk@dianet.nl

Meer over dit onderwerp: 
Gerelateerd