Werken bij Dianet

Werken bij Dianet

Dianet is het expertisecentrum voor dialysezorg. Wij behandelen patiënten met chronische nierschade en bieden alle mogelijke dialysebehandelingen en -vormen aan. Bij ons vind je een informele, collegiale en dynamische werksfeer. Bovendien kun je je volop ontwikkelen via trainingen en bijscholingen die we organiseren.

Werk je bij Dianet, dan krijg je er ruim 370 collega’s bij: van verpleegkundigen, artsen, maatschappelijk werkers en diëtisten tot medewerkers van ondersteunende afdelingen zoals de technische dienst, logistiek en staf. Samen werk je aan het welzijn van onze dialysepatiënten en de verhoging van hun kwaliteit van leven.

Verpleegkundigen over hun werk

Benieuwd hoe verpleegkundigen hun werk ervaren? Bekijk hieronder het verhaal van Ronald (51, onderzoeksverpleegkundige), Fatima (27, verpleegkundige centrum) en Mariette (56, verpleegkundige thuishemodialyse):

Respectvol, verantwoordelijk, deskundig en innovatief

Bij ons vind je een informele, collegiale en dynamische werksfeer. Innovatie staat hoog in het vaandel. Eigen ideeën en een kritische blik stellen wij op prijs. We vinden het belangrijk dat onze zorgprofessionals op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de dialysezorg en zorgen voor professionele ontwikkeling op het vakgebied met trainingen en bijscholing. Wij handelen vanuit onze missie, visie en kernwaarden: respectvol, verantwoordelijk, deskundig en innovatief.

Dialyseverpleegkundigen in het centrum
Dialysetechnicus Connie Ramaekers

Leven lang leren

In de dialysezorg zijn goed opgeleide zorgverleners met kennis van actuele ontwikkelingen onmisbaar. Als dialyseverpleegkundige ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Daarom bieden we een breed pakket aan cursussen en ondersteuning om je kennis actueel te houden en je vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

Spreekt Dianet je aan en wil je bij ons komen werken? Bekijk onze vacatures.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten? Bel 030 880 8031 of mail werken@dianet.nl met medewerkers van onze afdeling P&O.